dimecres, 17 de març del 2010

Santi Pola Zonal-O

4 dies despres de la copa, tornava a competir, de nou a Santa Pola, amb una gran rivalitat de la UA dream team: Antonyico, Roger, Next-O, Cuti..., el podium estava car i encara mes la victoria, vaig eixir a per totes, totalment centrat, les 2 primeres fites molt be, encara que vaig caure i em trobava insegur per no tindre les sabatilles bones. A la 3 y la 4 els 2 errors mes grans per triar males rutes: 2 minuts perduts. Fins a meta molt be, parantme un poc a la 14.
Sols arribar la sorpresa, Antonyico 8' perduts a la fita 10 i Roger 3' (aço no va ser decisiu, pero si la perdua de concentracio que li va provocar perdre 3 minuts mes despres), em posaven com a molt posible guanyador.



Finalment aixi va ser, amb Roger 2n i Next-O 3r. La fita 10 estava al creuament de vaguades de baix (a 25 metres del lloc correcte), encara que sembla que atacant-la des de dalt en recte pel limit de vegetacio (dificil de veure, pero que separa el "bosc verge" del que es va cremar fa temps amb mes arbustos) i estant al lloc on havia d'estar la fita, pero no dins de la vaguada, si no al costat a 1 metre mes alt es podia veure...



Sara Lax de la UPV tambe va fer carreron i apunt va estar de la 2ª campanada, quedant a sols 30'' d'Alicia, Irene completava el podi.
Finalment la UPV vam quedar 2ns per equips com calia esperar, amb Jaifla com a guanyador dels patatilles i amb el Rus-O centrat en l'sprint de Teruel...

1 comentari:

Anònim ha dit...

al año k viene voy a por la doble corona, campeón individual y por equipos con UPV..sin más
m'dona